Vähän on ollut hiljaista tällä rintamalla. Toki pari talvipipoa neuloin lasten hienostelutakkien kaveriksi tässä välissä, muutoin  ei ole juurikaan ollut aikaa näperrellä mitään.

Sitä enemmän onkin sitten tullut shoppailtua muiden käsityönä tehtyjä pipoja. Omat ompelut ovat rajoittuneet tähän asti äidin ompelukoneella ompeluun oman puutteessa ja näin olleet hyvin vähäisiä. Nyt kuitenkin kun viimein sai alkaa hakemaan kevätkamppeita varastosta talviaatteiden tilalle, heräsi mieleen jos jonkinlaista ihanaa pipovaihtoehtoa keväisten pukujen kaveriksi. Ja jälleen kerran tietystikkin lapsille.

Ja sitten tein rohkean päätöksen lähteä tilaamaan kankaita, haaveissa opetella myös aplikointia. Tyytyväinen olen kuitenkin jos edes jonkinnäköstä tulosta saan aikaan, aplikoinnilla tai ilman. :)

Tänään tuli myös liityttyä facebookissa useammalle käsityö-kirppikselle ja kuin tilauksesta tuli vastaan edullinen ja hieman keskivertoa markettikonetta parempi (lukemieni juttujen perusteella, minähän en niin näistä tiedä) ompelukone. Eihän sitä voinut jättää ostamatta tämän kovan boomin  keskellä ja nyt on sitten mulla vihdoin myös oma ompelukone. <3 

Mitähän mahtaa tapahtua? Jännittää vähän itsekin jo. :) Se ehkä selvinnee sitten kun postisetä koneen minulle kiikuttaapi. :)