Hahtuvapöksyjä on kudottuna (niin neulottuna mutta kun musta se kuulostaa ihan hölmöltä niin sanon kudottuna) jo useammat mutta Noppasen (poikani 4/09) nalle puhit tuottivat suurta päänvaivaa. Halusin niihin nimittäin ehdottomasti PASTELLIvaaleansiniset raidat mutta eipä taida Suomesta (eikä oikeen mun hakutaidoilla muualtakaan) löytyä lainkaan moista väriä. :( Joka tapauksessa piipahdin Porissa sijaitsevassa royal kestojen kotipuodissa  metsästämässä juuri sopivaa sävyä ja yksi meleerattu kerä sieltä sitten tarttuikin matkaan jossa tähän mennessä löydetyistä nätein sävy vaaleansinisestä. Pöksytkin ovat loppusilausta vaille valmiit, laitan kuvaa kunhan saan nalle puhit tökityksi. ;)

 

Kovasti olisi tehnyt mieleni ostaa muitakin vaippakankaita mutta koska ompelemisesta on aikaa niin ajattelin aloittaa helpoimmista  ja tehdä varastoon lisää imuja. :) Niitä kyllä on periaatteessa jo tarpeeksi mutta haluan nuo kaikki "rumat" tai "tylsät" myydä pois kun kerran saatavilla on ihania, iloisia kankaitakin loputtomiin. :) Materiaaleiksi halusin samaa kuin joskus huuto.netistä huutamissani imuissa ja loppujen lopuksi  "ostoskoriin" päätyi raidallista bambufleeceä (materiaali: 53% bambu / 47% puuvilla) kahdessa eri värissä sekä kuviollista bambuneulosta (ihanaa etanaa, liskoa ja pöllöä).  Imujen sisälle ostin myös laitettavaksi jotakin hmm... Olikohan sekin jotain bambufleeceä vai mitälie...

 

Kangaspläjäys, se "mitälie" tosin unohtui kuvasta ;)


 

Onneksi myyjä oli aivan ihana, avulias, joustava (änkesin paikalle juuri sopivasti hänen lapsensa muuton keskelle...), mukava ja asiantunteva niin sain ostokset tehtyä ilman mitään kysymysmerkkejä ja kaupoista jäi kyllä tosi hyvä mieli! Kaikille voin siis lämpimästi suositella tätä paikkaa, laitan vielä linkin verkkosivuille tekstin loppuun. :) Saipa hän minut "ylipuhuttua" (se olikin niin kovin vaikeaa) kestovaippojen ompelukurssillekkin joten tulevaisuudessa siis tämä harrastus varmaan räjähtää lopullisesti käsiin mutta ANTAA RÄJÄHTÄÄ! :)

 

Linkki Royal kestojen sivuille jossa aivan ihania vaatteita, vaippoja, kankaita... Kurkatkaapa ihmeessä! :)

www.royalkestot.fi/index.php