Käsityöt on jääneet aivan yhtä taka-alalle kuin itse bloginkin päivitys mutta NYT! Pitkästä aikaa jotakin suunnitteilla taas tällä rintamalla. <3

Ilmojen kylmetessä alkoi (tai no oikeastaan jo paljon ennen sitä...) talvivaatteiden hankinta ja jokainen puku vaatii tietysti tismalleen sopivat asusteet. Ensimmäisenä täytynee aloittaa nuorimmaisen pojan ruskearuudullisesta takista jossa vain ohut vuori minkä saa siis aivan kohta jo ottaa käyttöönkin.

Facebookin lasten pikku-kammarin ( 
https://www.facebook.com/lastenpikkukammari?ref=ts ) kautta löytyi takkiin aivan ihana kaulaliina lindexin menneistä mallistoista. Sopivaa pipoa vaan en ole löytänyt mistään oikeankokoisena joten ei sitä auta kuin ryhtyä hommiin itse. Kauppojen peruslankavalikoimasta löytyi onneksi melko samansävyiset langat, ei tarvinnut lähteä pidempää metsästämään. Harmikseni tosin ei villavalmisteena mutta eiköhän näilläkin pärjätä kun takkikin on lämpöisten kelien versiota ja tarvittaessa voi alle laittaa sitten jonkun muun pipon. :)

 
Tässä nyt siis oottelemassa turkoosia novitan flip floppia ( 80% polyesteri, 20% akryyli) mikä erityisesti lämmittää mieltä (toivottavasti myös sitä päätäkin) sillä valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä muovipulloja. Ruskeana lankana toimii novitan jenika (100% akryylia). Nyt ei muutakuin pitkästä aikaa langat puikoilel ja katsotaan mitä tulee. ;)