Seuraavaan 1-vuotis lahjaan heräsi idea siitä kun Daniel-sankarin äiti esitteli minulle jonkin aikaa sitten läjän kevääksi ostettuja haalareita. Kaikki olivat enemmän tai vähemmän limenvihreitä ja samansävyisiä pipojakin tuntui löytyvän useita vaihtoehtoja mutta hanskoja ei ollut hankittuna kun "vain" yhdet. Tästä heräsi inspis kutoa tällä kertaa lapaset ja mikäs muukaan limenvihreästä väristä tulee mieleen kuin sammakko kun kerran pienelle pojalle menee lahjaksi. :)

Hetken pohdin olisinko tehnyt lapaset ilman peukaloa mutta mielestäni tämän ikäiselle on mukavemmat tämä peukalollinen malli joiden kanssa sitten pystyy leikkimäänkin ulkona. Näissä koitui tosin ongelmaksi se etten mistään löytänyt mitään perusohjetta tuon peukalon tekemiseen näin pienessä mittakaavassa ja ne eivät nyt ihan niin hyvin onnistuneet mitä olisivat voineet. Asiansa ajavat kuitenkin varmasti moitteetta. :)

Hahtuvalangasta on nämäkin tehty ja neulahuovutuksella tökitty sammakoprinssit. Nyt tuo villakin otti aivan eri lailla kiinni kun hello kitty sukissa joten kumosin samalla sen teorian että ne olisivat menneet piloille siksi että neulos oli tiheämpää, kummallista!

Kortin tein leikkaamalla sammakon pään mallisen palasen hupakankaasta, ääriviivat ja suun piirsin mustalla tussilla. Silmät kaivoin äidin askartelulaatikosta ja pikkuiset sammakot ja tuo alhaalla oleva "boordi" on tehty fiskarsin rei'ittäjällä.

 

 

 

Ikävä kyllä meillä mylläsi noro-virus juuri synttäreiden aikaan ja lahjan jouduin jättämään postilaatikkoon mutta tekstiviestillä kiiteltiin hienoiksi. :)

Nyt olisikin sitten kiire keksiä että mitä sitä vääntäisi vielä kahdelle viimeiselle sankarille joilla kummallakin synttärit tässä kuussa!